Oldal kiválasztása

Doi Chang

 

Doi Chang arabica kávénk egy nagyon aromás kakaós, mogyorós, mandulás ízvilágú kávé. Karakteres és különleges. Espressóként fogyasztva magvas ízvilága dominál, a hosszabb vagy tejes kávénak elkészítve lágyabb ízek is megjelennek benne.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 4022 Kategória:

Leírás

Doi Chang, ahonnan kitűnő arabica kávénk ékezett, az ország északi részében, az úgynevezett “arany háromszögben” található. Ezen a magaslati vidéken még ma is az Akha törzs tagjai élnek ősi hagyományaik szerint. Falvaik és maguk által épített házaik régi idők különös hangulatát idézik.

A kávét termelő gazdaságok 1500-1700 méter tengerszint feletti magasságban találhatóak. A klíma kitűnő ezen a vidéken a kávécserjék szempontjából: kicsi a hőingadozás, megfelelő a csapadék mennyisége, sok az árnyékot adó fa. Az arany háromszögben minden adott tehát kitűnő specialty kávék termesztéséhez. Doi Chang arabica kávénk egy nagyon aromás kakaós, mogyorós, mandulás ízvilágú kávé. Karakteres és különleges. Espressóként fogyasztva magvas ízvilága dominál, a hosszabb vagy tejes kávénak elkészítve lágyabb ízek is megjelennek benne.

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 kg

Csomagolás

aromazárt 2 rétegű

Ízvilág

magvas

Termelőterület

Ázsia

Koffein tartalom

átlagos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Doi Chang” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.