Leírás
A Espresso Italiano az észak-olasz kávézási kultúrára alapozva összetevőként külön pörkölve készül, különösen figyelve, hogy az összetevők pörkölési szintje igazodjon a kávé jellegzetességéhez. A nagyon magas 90% arabica arány mellett is az volt a célunk, hogy a blend megfelelő cremát adjon, ezért magas fehérje tartalmú magaslati arabica alapanyagot használtunk. Alacsonyabb hőfokon az erőteljes mokkásság az uralkodó ízjegy. Magasabbra emelve a hőfokot a vezető ízvonal étcsokoládés-kakaós, háttérben pici marcipánnal, mogyoróval, dióval, itt-ott felbukkanó gyümölcsösséggel. Utóíze csokoládés, mokkás jellegű.
Elsősorban espresso és ristretto készítéséhez ajánljuk, de tejes italok alapjaként is megállja a helyét.
Ovassa el a Kávékorzó Független Kávémagazin tesztjét.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.