Oldal kiválasztása

Tanzania Joseph Kayenge Specialty

 

A gondos és alapos termelésnek, szüretnek köszönhetően a Bourbon N39 kiváló minőségű 87.2 pontotos “specialty” kávét alkot a Tanzania Joseph Kayenge tanzániai kávéban. Ízvilága komplex, narancsos, karamelles, virágos ízharmóniákkal.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 4016 Kategória:

Leírás

A Tanzania Joseph KayengSpecialty egy igazi tanzániai kávé ritkaság a kínálatunkban. Arabica kávékülönlegesség, mely Joseph Kayenge gazda 2 hektáros farmján terem Dél-Tanzániai Mbeya megyében. A farm 1881 méterrel a tengerszint felett fekszik vulkanikus talajon. A 100% Bourbon N39-es Arabica kávécseresznyéket augusztus és november között szüretelik. A helyi kisgazdaságokban mindenütt, így ezen a farmon is kézzel szedik az érett cseresznyéket. Így csupán mindig az érett szemeket szedik le, többször visszatérve a szüreti időszakban.  A termést mosott eljárással dolgozzák fel, majd afrikai szárítóállványokon rendszeresen forgatják és a napon szárítják 6-15 napig. A feldolgozás után a kisgazdaságok termését a helyi szövetség közös üzemébe szállítják, ahol tovább válogatják, hogy csak a legtökéletesebb szemek kerüljenek a zsákokba.

A Bourbon N39 kiváló minőségű kávét ad, a gondos és alapos termelésnek, szüretnek köszönhetően a Tanzania Joseph Kayenge 87.2 pontotos “specialty” tanzániai kávé. Alapvetően filteres kávékhoz ajánljuk, pörkölését ehhez optimalizáltuk. Ízvilága komplex, narancsos, karamelles, virágos ízharmóniákkal.

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 kg

Csomagolás

aromazárt 2 rétegű

Ízvilág

édes, virágos

Termelőterület

Afrika

Koffein tartalom

átlagos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tanzania Joseph Kayenge Specialty” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.