Oldal kiválasztása

Kolumbiai szüreti gyümölcskávé

 

Ez a kávénk azért nagyon különleges, mert a frissen szüretelt kávé ízéből sokkal többet ad vissza, mint bármely más kávé, egy igazi gyümölcsbomba, édes narancs ízzel.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 4017 Kategória:

Leírás

A kolumbiai szüreti gyümölcskávé azért nagyon különleges, mert a frissen szüretelt kávé ízéből sokkal többet ad vissza, mint bármely más kávé. Ez minek köszönhető? A speciális csomagolásnak és szállításnak!

Kolumbiába a jezsuiták vitték 1723-ban a kávécserjét, a termelés azonban csak a 19. század végén indult be igazán. 1912-re az ország exportjának 50%-át már a kávé tette ki. A Kolumbia nyugati felén végighúzódó Andok hegyoldalai és völgyei kiváló éghajlatot és mikroklímákat teremtenek a kávétermesztéshez.

Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítanak a termelők és a pörkölők a zöld kávészemek tárolására és a pörkölési helyre való eljuttatás körülményeire. A legkorszerűbb módszer, hogy a vákuumosan csomagolt kávét közvetlenül a feldolgozás és szárítás befejezése után mélyfagyasztják.  Így a kávészemek tökéletesen megőrzik zamatosságukat akár éveken keresztül is. Természetesen ilyen módszerrel csak a legjobb specialty minősítésű kávékat dolgozzák fel. A kolumbiai szüreti gyümölcskávé igazi gyümölcsbomba, édes narancs ízzel.

Ajánljuk espresso készítéséhez, ahol az aromák a leginkább meg tudnak mutatkozni.

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 kg

Csomagolás

aromazárt 2 rétegű

Ízvilág

gyümölcsös

Termelőterület

Dél-Amerika

Koffein tartalom

átlagos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kolumbiai szüreti gyümölcskávé” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.