Oldal kiválasztása

Kongó Kivu

(1 vásárlói értékelés)

 

Afrika a kávé szülőhazája, innen indult a világot meghódító útjára. Kelet-Kongó Kivu tartományát, ahonnan kávénk érkezik, a híres Tanganyika tó szegélyezi. Magas minőségű arabica bourbon kávék teremnek ezen a vidéken. A kávét hagyományosan kézzel szedik és dolgozzák fel.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 4020 Kategória:

Leírás

Afrika a kávé szülőhazája, innen indult a világot meghódító útjára. Kelet-Kongó Kivu tartományát, ahonnan kávénk érkezik, a híres Tanganyika tó szegélyezi. A kongói kivu ősi afrikai hangulatú, csokoládés ízvilágú, közepesen pörkölt arabica kávé. Magas minőségű arabica bourbon kávék teremnek ezen a vidéken. A kávét hagyományosan kézzel szedik és dolgozzák fel.

A kongói kivu közepes koffeintartalmú, bársonyosan testes, gazdag csokoládés és gyümölcsös ízvilágú arabica kávé. A közepes erősségű speciális pörkölés, melyet ehhez a fajtához igazítottunk, kiemeli izgalmas ízvilágát.

A Kongó Kivu afrikai kávét ajánljuk azoknak, akik szeretik a gazdag, csokoládés ízeket. Kiválóan alkalmas rövid és hosszú kávék, és tejes kávék készítéséhez egyaránt.

További információk

Kiszerelés

250 g, 500 g, 1 kg

Csomagolás

aromazárt 2 rétegű

Ízvilág

csokoládés, gyümölcsös

Termelőterület

Afrika

Koffein tartalom

átlagos

Kongó Kivu termékről 1 értékelés

  1. András (megerősített tulajdonos)

    Nagyon finom,kellemes íz.Csak ajánlani tudom.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.